Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Drogenbos
Graag tot uw dienst.

drogenbos

De passie van een gepersonaliseerde service


Mercedes-Benz Drogenbos is het grootste filiaal fleet Mercedes-Benz Belgium Luxembourg NV, gelegen in de autozone ‘Automobilis’ ten zuid-westen van Brussel. Gelegen aan de ring, uitrit 18, bieden wij een gemakkelijke bereikbaarheid.

Naast Mercedes-Benz verdeler zijn wij ook filiaal voor smart. Mercedes-Benz Drogenbos is gelegen op een oppervlakte van 2 hectare, beschikt over een ruime parking voor ons cliënteel en een showroom van meer dan 2000 m². Een stock van 150 wagens, snel leverbaar en een vlootdemonstratiewagens die u zeker zullen overtuigen van de laatste nieuwe ontwikkelingen van ons merk.

Voor alle herstellingen beschikken wij over de modernste apparatuur en een team van techniekers die u zal bekoren met zijn professionalisme. Tevens beschikken wij over een wachtzaal uitgerust met de laatste technologie WiFi die u in de staat stelt om tijdens het wachten uw dagelijks werk verder te zetten.

Een ongeluk? Een kras? Geen probleem, onze koetswerkafdeling te Anderlecht staat steeds klaar om u te helpen. Onze koetswerkafdeling is erkend door de grootste verzekeringsmaatschappijen.

Bij Mercedes-Benz Drogenbos is de gepersonaliseerde service in de eerste plaats een passie.